DUO

free css templates

Rutger was al vroeg gebeten door muziek. Toen hij vijf jaar was schreven zijn ouders hem in op de muziekschool Ars Musica waar hij klassieke piano, begeleidingspraktijk en zangles volgde. Dit was echter niet genoeg voor hem. Toen hij veertien was koos hij ervoor om naar het MUDA kunstsecundair te gaan waar hij jazzpiano speelde en uiteindelijk ook zijn weg vond naar de mondharmonica.

Nu studeert hij jazz harmonica aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Buiten Het Verloren Akkoord speelt hij nog in andere bands zoals de funk band “The Chairleaders” en werkt hij mee aan tal van andere projecten als freelance artiest.

Rutger Mathys - 20, Wippelgem

Sebastiaan is geboren in Zelzate en ging vanaf zijn 4de jaar naar Sint-Laurens. Daar was hij vanaf zijn 14de lid van de Schoolband waarbij het muzikale pad begon.

Hij startte met muziek bij muziekschool Ars Musica waar hij pianolessen volgde bij Dominiek Reynaert en zanglessen bij Sun-Mee Vanpanteghem. Hij draaide al snel mee met het Ars Musica Ensemble waar hij fungeerde als solist, bassist en backingvocal. Daar leerde hij Rutger kennen met wie hij in het voorjaar van 2016 'Het Verloren Akkoord' oprichtte. In 2017 nam Sebastiaan deel aan 'The Voice van Vlaanderen'. Hij schopte het tot de kwartfinales in het team van Bart Peeters! In 2019 studeerde Sebastiaan af als biochemicus aan hogeschool Odisee te Gent. 

Sebastiaan Carron - 23, Assenede

Contacten

Mailadres:
info@hetverlorenakkoord.be

Algemeen management 

Laurens Eetesonne
0476 76 69 36