site design templates

CABARETDUO

Vroeg had hij de muzikale kriebels te pakken, toen hij vijf jaar was hebben zijn ouders hem ingeschreven bij muziekschool Ars Musica. Daar studeerde hij zes jaar klassieke piano en drie jaar begeleidingspraktijk.

Na drie jaar op het Sint-Lievenscollege gezeten te hebben, wou hij meer. Hij begon les te volgen op het Muda kunstencentrum, waar hij als jazzpianist/-saxofonist begon en later ook jazzmondharmonica. In 2018 werd Rutger aanvaard aan de hogeschool Codarts in Rotterdam. 

Rutger Mathys - 19, Wippelgem

Sebastiaan is geboren en getogen in Zelzate en ging vanaf zijn 4de jaar naar Sint-Laurens. Daar was hij vanaf zijn 14de lid van de Schoolband waarbij hij piano speelde en zong.

Hij startte met muziek bij muziekschool Ars Musica waar hij pianolessen volgde bij Dominiek Reynaert en zanglessen bij Sun-Mee Vanpanteghem. Hij draaide al snel mee met het Ars Musica Ensemble en is op dit moment basgitarist, backing en solist. Daar leerde hij Rutger kennen met wie hij in het voorjaar van 2016 'Het Verloren Akkoord' oprichtte. In 2017 nam Sebastiaan deel aan 'The Voice van Vlaanderen'. Hij schopte het tot de kwartfinales in het team van Bart Peeters! In 2019 studeerde Sebastiaan af als biochemicus aan hogeschool Odisee te Gent. 

Sebastiaan Carron - 22, Zelzate

Mobirise

#tegendegroei

#tegendegroei is de allereerste zelfgemaakte cabaretshow van Het Verloren Akkoord. In het najaar van 2018 ging de show in première in De Tinnenpot In Gent.
Het idee om in de cabaretwereld te stappen lag voor de hand. Rutger en Sebastiaan zijn namelijk allebei grote fan van cabaretiers zoals Herman Van Veen, Kommil Foo, Herman Finkers,...

In #tegendegroei kijken Rutger en Sebastiaan naar hun eigen toekomst. Ze stellen zichzelf de vraag hoe ze er in de toekomst uit zullen zien. Hoe zal Rutger zich bijvoorbeeld gedragen tijdens zijn midlife crisis? Of kan Sebastiaan de vrijheid van zijn studententijd behouden wanneer hij kinderen heeft?

Voorlopig komt #tegendegroei niet meer op de planken, maar we hebben er wel nog plannen mee! Alles werd tijdens de laatste voorstelling professioneel gefilmd door Vitamine-Z en dus hebben we spoedig beeldmateriaal om te verspreiden!

Contacten

Mailadres:
info@hetverlorenakkoord.be

Algemeen management 

Laurens Eetesonne
0476 76 69 36