free html website templates

Het Verloren Akkoord
en 't Groot Lawaai

Tibo is een drummer van 19 jaar die samen met Rutger muziek volgde op het MUDA Kunstencentrum. Nu studeert hij pop drums aan de PXL hogeschool in Hasselt. Hij houdt vooral van metal, rock en popmuziek, maar kan zich als een kameleon ook aanpassen om mee te spelen met jazz, franse chansons (hij speelde o.a. al met Johny Voners, zijn grootvader) en nog veel meer.

We zijn zeer blij dat we hem mogen verwelkomen in ons team!

TIBO POLLEUNIS

Drums - 'Master of Rhythm'

Na Tibo Polleunis sluit ook niemand minder dan Jens Dolleslagers zich aan bij Het Verloren Akkoord! Voor de weinige mensen die Jens nog niet kennen, stellen we hem even voor.

Jens' muzikale carrière is van start gegaan toen hij in 2016 op 14-jarige leeftijd 'The Voice Kids' won. Sindsdien is het razendsnel gegaan met dit Zelzaatse talent. Hij heeft al veel optredens en al enkele opnames in de beste studio's van België achter de rug. Hijsloot zijn MUDA-carrière in stijl af en is geslaagd voor de toelatingsproeven aan het KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent!

Bij Het Verloren akkoord zal Jens echter niet alleen zijn zangkwaliteiten laten zien/horen: hij zal namelijk vooral de rol als basgitarist op zich nemen, want ja: dat kan hij ook. We zijn zeer blij dat we dit muzikale talent bij ons in de groep mogen verwelkomen!

JENS DOLLESLAGERS

Bass - 'Bom Bom'

Ontmoet Elias D'hooge. Hij zal binnenkort te zien zijn achter de piano en keys bij Het Verloren Akkoord! Joepie!

Elias is al lang bezig met muziek. Hij is net als Sebastiaan en Rutger begonnen op de muziekschool Ars Musica en heeft daarna jazz piano gestudeerd op het MUDA Kunstencentrum. Nu studeert hij nog steeds jazz piano, maar aan het conservatorium in Gent. Elias is een echte jazz fanaat. Hij is vaak te zien in de Gentse jazzclubs, maar is daarnaast ook vaste pianist bij de Sleidingse folkband 'De Muze'. Verder speelt hij ook bij de DDRIX bigband en gaat hij vaak op de baan als sessie pianist. Deze krullenbol kent elk keyboard van binnen en van buiten en weet met zijn smeuïge jazzsaus elk genre op smaak te brengen!

ELIAS D'HOOGE

Keys - 'King of Keys'

Na Tibo (drums), Jens (bas) en Elias (piano) willen we jullie voorstellen aan onze laatste aanwinst voor het nieuwe project: Kobe Walleghem!

Deze gitarist gaat al vanaf zijn vijf jaar naar de muziekschool en het verveelt hem nog steeds geen seconde! Hij is net zoals al onze andere nieuwe aanwinsten ook naar het MUDA Kunstencentrum gegaan om zich meer te verdiepen in de pop en de jazz. Nu studeert hij pop gitaar aan het conservatorium in Gent.

Kobe is een echte metal- en rockfan. Hij gaat graag naar festivals en concerten om op de eerste rij te gaan meebrullen of deel te nemen aan de moshpits. Maar hij staat ook graag óp het podium. Hij speelt in drie bands, waaronder Lesco, een Oost-Vlaamse coverband.

We zijn blij dat we deze gouden gast bij ons mogen hebben op het podium!

KOBE WALLEGHEM

Guitar - 'Shredder of Strings'

Contacten

Mailadres:
info@hetverlorenakkoord.be

Algemeen management 

Laurens Eetesonne
0476 76 69 36